Med hamnen i centrum och huvudet under armen.

Oscarsplatsen och Plagen är två av stadens paradplatser. De bör därför behandlas med en viss varsamhet av kommunen. Därför är det en gåta att det fortfarande står en annonspelare bredvid den lilla bronsskulpturen av Kostervalsens skapare på Oscarsplatsen.

Men för att ytterligare chikanera platsen så står en av Strömstadsbyggens tjänstebilar alltför ofta parkerad bredvid annonspelaren.

Så även idag den 11 februari kl. 16.00 med mängder av lediga P-platser i centrum, kör någon ändå in på Oscarsplatsen och ställer bilen mitt på platsen, och man frågar sig då varför man gör på det viset.

Det är inte en parkeringsplats och det finns inte något skäl till att ställa bilen just där. Det är inte ett utryckningsfordon och något eventuellt kommunalt P-tillstånd utfärdat för just denna plats lär inte existera.

Det vore ganska förnuftigt om ledningen för Strömstadsbyggen såg till att förarna av bolagets tjänstebilar använde sitt omdöme och höll sig till de P-platser som stadens skattebetalare är hänvisade till.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *