Nikkinen (MP) borde följa sociala medier!

Strömstads Tidning rapporterar från möte med arbetsutskottet i Tekniska nämnden där S förslagit att ankaret flyttas tillbaka till plagen.

Andreas Nikkinen (MP) har följande kommentar:
Jag tycker att det är viktigt att medborgarna får säga sitt och de har valt piren vid Laholmen. Generellt tycker jag att det lyssnas för mycket på enstaka herrar på insändarsidorna när det kommer till många ärenden.

För det första bör man hålla i minnet att den undersökning Nikkinen hänvisar till inte innehöll något alternativ där ankaret skulle återplaceras på ursprunglig plats.

För det andra har inlägget jag gjort på Facebook, hittills, fått 114 gilla-markeringar på mindre än två dygn. Flera gillande kommer in hela tiden. Notera att här tar man direkt ställning till en specifik plats, Plagen.
Eftersom samtliga dessa markeringar är namngivna kan Nikkinen själv konstatera att det förekommer namn på välkända och uppskattade medborgare med sympatier i flera politiska partierna. Stor skillnad mot att det enbart skulle röra sig om enstaka herrar som görs sin stämma hörd på insändarsidan i tidningen.

Om Nikkinen är så övertygad om att merparten av medborgarna vill ha ankaret på annan plats föreslår jag att han skriver ett eget inlägg om saken så får vi se hur många namngivna medborgare han lyckas övertyga om att Plagen är fel plats för ankaret.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *