Talar Maria Kvarnbäck med kluven tunga?

En stunden säger Maria Kvarnbäck följande när det gäller finansiering av platsfiguren på Plagen: Produktion av symbolen på Plagen finansierades helt av EU-medel, utan medfinansiering av kommunala medel.

I dagen STNB låter det så här: Motprestationen som möjliggjorde finansiering av symbolen och utvecklingen av platsvarumärket är den arbetstid som användes för att genomföra EU-projektet för stadsutveckling.

Med dessa uttalanden anser tydligen Maria Kvarnbäck att personalresurser inte skall uppfattas som medfinansiering.
Men hela ansökan om EU-bidrag gick ju ut på att den kommunala insatsen skulle bestå att personella resurser. Sådana kostar väl pengar om inte de inblandade jobbat gratis. Deras löner är väl om något kommunala medel som bekostats av oss skattebetalare.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *