Tystnad råder…

Vi fortsätter vår genomgång av förväntningar under detta nya år.

Lokaltidningens nyhetschef har utlovat att man skall gå till botten med den så kallade tystnadskultur man påstår finns inom, främst, förskolan. En anonym anställd har fått uttala sig och, enligt nyhetschefen, har tidningen talat med många flera inom den utpekade verksamheten. Det borde borga för att sanningen kommer i dagen. Kanske det till och med kan komma att innebära att den eller dem som har ansvaret ställs mot väggen.
Hur tuffa frågor vågar man ställa?
Vi ser med spänning fram emot kommande reportage.

Samtidigt som man grottar ner sig i problematiken inom förskolan kan man med fördel reda ut hur det kan komma sig att en helt annan förvaltning drabbats av arbetsmiljöproblem när två anställda kritiserats för bristande professionalitet.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *