Greta Thunberg skrämmer skiten ur världsledare!

När en sextonårig tjej från Sverige uppträder runt om i världen drabbas flera ledare av stora darren.

Då faller polityren och istället för att argumentera sakligt hänger man sig åt hån och smutskastning. I främsta ledet av ledare som agerat på ren småbarnsnivå står Donald Trump. Denne klimatförnekare som saknar det om liknar vanligt folkvett.

Putin och Trump tydligen rädda för Greta Thunberg och därför gör de vad de kan för att förringa hennes budskap. Inte genom att agera emot utan genom rent personliga attacker.

Att Trump är en skitstövel och Putin livsfarlig vet vi sedan tidigare. Men, likt den elefant som är rädd för musen, darrar de när en liten tjej från Sverige påpekar att man borde lyssna på vetenskapen. Då faller den lilla polityr som eventuellt fanns kvar hos de ”stora” herrarna. Då övergår statsmannamentaliteten till ett agerande man kan förvänta av ungar i en sandlåda. Detta är inget annat än en ren sensation.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

2 svar på Greta Thunberg skrämmer skiten ur världsledare!

  1. Gretasupporter skriver:

    Greta Thunberg har fäst hela världens uppmärksamhet på klimatfrågan vilket givetvis upprör framförallt Trump som är över 70 år men uppför sig som en femåring som tror att alla är ute efter att sno hans glasspinne.

  2. Lars Georgsson skriver:

    Den här veckan tillkännages vem som får årets fredspris. Trump anser att han är en självskriven kandidat. Den som världens vadslagningsbolag håller som favorit är Greta Thunberg och påven. Själv håller jag på Greta. Det som hon gjort för att fästa världens uppmärksamhet på allvaret i klimatfrågan minskar risken för framtida krig om jordens resurser. Hon skulle vara en värdig mottagare av detta pris vilket ytterligare skulle stärka hennes redan dominerande roll som världssamvete och visselblåsare för världens ödesfråga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *