Greta Thunberg skrämmer skiten ur världsledare!

När en sextonårig tjej från Sverige uppträder runt om i världen drabbas flera ledare av stora darren.

Då faller polityren och istället för att argumentera sakligt hänger man sig åt hån och smutskastning. I främsta ledet av ledare som agerat på ren småbarnsnivå står Donald Trump. Denne klimatförnekare som saknar det om liknar vanligt folkvett.

Putin och Trump tydligen rädda för Greta Thunberg och därför gör de vad de kan för att förringa hennes budskap. Inte genom att agera emot utan genom rent personliga attacker.

Att Trump är en skitstövel och Putin livsfarlig vet vi sedan tidigare. Men, likt den elefant som är rädd för musen, darrar de när en liten tjej från Sverige påpekar att man borde lyssna på vetenskapen. Då faller den lilla polityr som eventuellt fanns kvar hos de ”stora” herrarna. Då övergår statsmannamentaliteten till ett agerande man kan förvänta av ungar i en sandlåda. Detta är inget annat än en ren sensation.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *