Leave your brain at home and wote for this men

TOTALLY
RECKLESS
UNPREDICABLE
MANIPULATED
PERSON

Det är rent häpnadsväckande vad denne man lyckas komma undan med. Han ljuger som en häst sparkar och backar inte för att fälla de mest förnedrande uttalande om personer som inte tycker som han. Hans invandrarpolitik är skrämmande och det skulle inte förvåna mig om han tar sig före att utvisa både den nuvarande och en tidigare hustru. Båda är ju invandrare.
När han väl byggt sina skyskrapor med billigt stål från Kina lägger han på tullar så att ingen annan kan göra detsamma.
Får han inte köpa Grönland blir han sur på danskarna och Vattenfall fick sig en omgång när deras vindkraftverk störde utsikten från hans golfbana i Skottland. Där fick han dock på nöten.
Mycket talar för att den kommande valkampanjen i USA kommer att bli den smutsigaste i ämbetets historia. Måtte amerikanerna inse att Trump med råge passerat bäst-före-datum och förvisa honom bort från Vita huset.

———————————————————————

HÅLLER
EJ
IGEN
EGENSINNET

Trots att vi kunnat visa att Peter Heie (C) medvetet förde fullmäktige bakom ljuset när han klubbade igenom köpet av den s.k. Crawfordfastigheten vägrar han kommentera sitt agerande.

I vår värld är det ett ynkligt beteende från en politiker som förväntar sig att bli röstad på, även i kommande val.
Ynkligt att driva ärendet som Heie gjorde och lika ynkligt att sedan gömma sig när han avkrävs på svar.
Han skall dock inte tro att sista ordet är sagt i denna fråga, vi kommer att kräva svar ända tills vi får dem.

Från att agerat företrädare för dem som vill ha en utökad sjukvård i Strömstad har nu Heie vänt helt om när han, med näbbar och klor, försvarar vilka regionala tokigheter som helst.

Varken amerikaner eller Strömstadsbor är betjänta av att bli representerade av personer som kan bete sig hur som helst och sedan vägrar ta ansvar.


Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *