Blåste Peter Heie hela den gamla majoriteten eller blev han själv blåst?

Det tyck vara helt omöjligt att få reda på vad som egentligen hände när den gamla majoriteten röstade igenom köpet av Crawfordfastigheten.

Peter Heie vägran att uttala sig väcker misstankar om att han kanske själv blev lurad.
Lurad att tro att det fanns mer handlingar än det verkligen gjorde.
I så fall blev hela Strömstadslokalers styrelse lurad.

Bolagets VD har inte kunnat presentera annat material än en ”Statuskontroll”.
Inga besiktningsutlåtanden och heller inga värderingsintyg.
Om VD försäkrat Heie och hela bolagets styrelse att det verkligen fanns relevanta handlingar och man trott på dessa försäkringar är det inte helt osannolikt att Heie tagit med sig den försäkringen in i fullmäktige. Mycket tyder på det när man läser fullmäktigeprotokollet där det framgår att det finns ett besiktningsutlåtande upprättat av en utomstående.
Den ende som kan räta ut frågetecknen är Peter Heie själv.
Så länge han vägrar svara kvarstår misstankarna om att allt inte gick rätt till när kommunen köpte en gammal industrifastighet för 28 miljoner kronor.

Ingen annan från den gamla majoriteten vill heller förklara vad som hände och varför de fattade beslut utan att ha sett efterfrågade och utlovade handlingar.
Den ende jag lyckats få en kommentar av är Hans-Robert Hansson men han är bara nöjd över att köpet gick igenom. Hur köpet gick till bryr han sig inte om.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

3 svar på Blåste Peter Heie hela den gamla majoriteten eller blev han själv blåst?

  1. Byggare skriver:

    Lika kaxig som Heie var när han beslutade om ett extra fullmäktigemöte för att få igenom köpet, lika feg är han nu när han inte vill stå till svars för sitt lurendrejeri.

  2. Christer Hansson skriver:

    Peter Heie brukar aldrig bli svaret skyldig men nu är han tvärtyst. Är det det dåliga samvetet som gör sig påmint? Vi trodde att du var en rakryggad person, men hej vad vi bedrog oss.

  3. Seaserpent skriver:

    Om man vill ha något att jämföra med så värderade Regionen Strömstad Sjukhus till 37.2 miljoner vid årskiftet, 10 miljoner mer men betydligt mer hus för pengarna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *