Särskilt boende a´la C, L, M och Mp!

Dessvärre inte mycket till utrymme att röra sig på, utanför byggnaderna. Mest ganska otillgänglig natur sluttande berg. Uteplats i nordväst får tyvärr ganska lite sol.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

2 svar på Särskilt boende a´la C, L, M och Mp!

  1. Strömstadsbo skriver:

    En senare tiders ättestupa?

  2. Vän av ordning skriver:

    Har även plan och byggnadschefen Elin Solvang tröttnat på centerns många underliga utspel om detaljplaner? I ärendeförteckningen för nästa möte med Miljö- och byggnämnden redovisar hon ett ärende som heter: ”13. Motion om att trygghetscertifiera detaljplaneområdet på Canning från Centerpartiet”.
    Det är säkert angeläget. Detta parti har inte direkt uträttat några storverk med detaljplaner under de senaste åren, så det är utmärkt om det kan hållas borta från Canning med en trygghetscertifiering.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *