Dag att tala om var pengarna skall tas, Åsa Torstensson

När kritiken av ombyggnad av centrum nådde oanade höjder lät Åsa Torstensson meddela att ”Blir det inte bra får vi göra om”.

Där är vi nu, delar av misstaget måste rättas till.
Hög tid för Åsa Torstensson att tala om var hon tycker att pengarna skall tas.
Centerns politikerarvode??

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

1 svar på Dag att tala om var pengarna skall tas, Åsa Torstensson

  1. Asfaltallergiker skriver:

    Om någon klottrar och fördärvar kommunal egendom och även kan bindas till förödelsen så blir denne ersättningsskyldig. De meningslösa symboler som målats på gatorna i centrum kan jämföras med klotter. Ingen bryr sig om dessa pilar, cyklar och annat som målats på de mest olämpliga tidigare populära promenadstråk. Följaktligen bör de tas bort eller helt enkelt målas över. Det är en rätt enkel första åtgärd. Att sedan lastbilar och bussar inte längre klarar av att svänga på det lilla gatuutrymme som återstår är värre, men även det går att återställa. Så var det problemet med vem som skall betala. Åsa Torstensson(c) var ju den som var ansvarig, men hon verkar inte ens komma ihåg hur hela detta spektakel startades. Ansvaret kommer hon dock inte undan. Och de som skall betala blir givetvis skattebetalarna. Men de lär inte glömma vem det var som ställde till denna oreda som nu ett antal andra partier skall ställa tillrätta.
    Därför bör man nog så länge som möjligt avstå från att släppa lös amatörer från landet som vill bestämma hur vi ska ha det i stan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *