Det börjar bli hög tid nu!

Efter att Bivrin (MP) och Kerstin Karlsson (L) uttryckt sitt gillande avseende byggnation på Gåseberget börjar det bli dags för dessa två ledamöter av MBN att utveckla sina synpunkter.

Jag har uppmanat dem att kroka arm och ta sig en titt på de område de anser vara bra plats för kommande bostadsbebyggelse.

Vi vill i första hand veta hur man lättast tar sig dit oavsett färdmedel.
Vi vill veta hur många bostäder man anser kan rymmas inom området.
Vi vill veta att de anser att topografin med de lodräta stupen kan anses utgöra en fara för barn.
Vi vill veta på vilket sätt en bro över yttre delen av Bojarkilen underlättar för de boende på Gåseberget.
Vi vill också veta om de anser att en byggnation på Gåseberget kan genomföras till kostnader som vanliga löntagare har råd med.

Det är ett ansvarsfullt uppdrag att sitta i Miljö- och byggnämnden och därför får man anta att ledamöterna är någorlunda pålästa innan de uttalar sig.
Det gäller även för Bivrin och Karlsson.
Skattebetalarna är inte särskilt betjänta av att representeras av personer som, utan att vara insatta i frågorna, presenterar dåligt underbyggda argument.

Det här inlägget postades i Politik. Bokmärk permalänken.

1 svar på Det börjar bli hög tid nu!

  1. Putte i blåbärsskogen. skriver:

    Det hade varit en välgärning om miljöpartiet plockat bort Bengt Bivrin från Miljö-och byggnämnden där han som ordförande gjorde såväl partiet som ett stort antal Strömstadsbor en otjänst genom fullständigt huvudlösa beslut. Nu sitter han där som vanlig menig soldat i ytterligare fyra år och bevisar bl.a. genom att fortfarande vurma för Gåseberget att han borde ägnat sig åt något annat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *